Gratis fagprat om personlighetstesting

Gratis fagprat om personlighetstesting

Hver sommer i agurktida blusser debatten om personlighetstesting opp (i sommer var den særlig i Dagens Næringsliv, som dessverre normalt ikke legger ut artikler på Web – de som er velsignet med Atekst (f.eks. studenter og akademikere)) kan finne artiklene der.

Debatten om personlighetstesting preges normalt ikke av at noen av deltakerne i debatten vet særlig mye om hva det er, og presumptivt opplysende kommentarer fra meg i media later til å ha deprimerende begrenset effekt. Derfor ble jeg enig med Supertorsdag, som er et tiltak som springer ut av LinkedIn Norge, å presentere om tester på, vel, en Supertorsdag. Supertorsdag er hver siste torsdag i måneden på Dr. Jekyll’s Pub i Oslo, ved siden av Klingenberg Kino.  De har god whisky.

Nærmere bestemt Supertorsdag 30. september kl 17.

Det koster ingenting å møte opp, men det er snilt og hyggelig om de interesserte er snille &

  1. Registrerer seg på LinkedIn
  2. Melder seg inn i gruppa Norge/Norway
  3. Sier fra at de skal komme.

Programmet er i prinsippet klart, men ingenting er hogget i stein. Det er naturligvis ønskelig med ønsker om hva som kan tas opp.