Egene hjeme sider på Inter nett.

/, Personlig/Egene hjeme sider på Inter nett.

Egene hjeme sider på Inter nett.

Hei, jeg ringer fra * og vi kan hjelpe deg med å lage egne hjemmesider! Vi har fått støtte fra Distriktenes Utbyggingsfond, du har kanskje hørt om oss?

Joda, jeg har faktisk levert anbud og fått rammeavtale med dem, og dere har jeg såvidt også hørt om … Men nå har det seg sånn at jeg har laget websidene mine sjøl. http://www.grendel.no. Jeg synes de er ånkli fine.

Åh, det så jo veldig bra ut. Har du brukt sånn frontpage eller joomla eller noe sånt, da?

Jeg har brukt Drupal, som er nokså likt Joomla. Dessuten har jeg kodet ting sjøl i php og webben bruker MySQL som jeg også har satt opp sjøl. Så da lurer jeg på hva kan softwaren din klare som ikke min klarer?

Jo, vi kan altså sette opp hjemmesidene dine for deg.

Ja, men det har jeg på en måte alt fått til. Jeg ser ikke helt hva jeg har behov for.

Ja, men altså, hvis vi setter opp hjemmesidene dine for deg så kan du redigere dem direkte på web.

Jeg synes du ga uttrykk for at du hadde en vag ide om hva Joomla var for noe? Jeg redigerer sidene mine sjøl på web i Drupal akkurat som jeg hadde gjort om jeg hadde brukt Joomla.

Åh, kan du det? Men altså, softwaren vår er veldig brukervennlig og jeg har ikke fått forklart ennå hvor lett det er å redigere sidene direkte på nett …

Adjø.

🙂

Print Friendly, PDF & Email
By |2010-11-24T07:08:05+01:00November 24th, 2010|IT, Personlig|0 Comments

About the Author:

Psykolog. Science fiction-fan siden før jeg kunne lese. Mac-bruker siden 1984. Jobbet med IT-teknologi og -kultur i Veritas i fem år. Startet og ledet prosjektet som førte fram til DNVs sertifikat for brukere av arbeidspsykologiske tester. Daglig leder i Grendel evidensbasert psykologi. Leser science fiction og fantasy, hører på prog-rock, liker katter og whisky. Samboer, fire barn, bor ikke på Nesodden. Se ellers https://www.grendel.no/.

Kategorier

Arkiv

RSS Grendel leverer personlighetstesting til «Sånn er du med Nils og Harald» på NRK P2. Nyligste episoder:

  • Sånn er du, Jan Thomas 3. March 2019
  • Sånn er du, Henrik Mestad 24. February 2019
  • Sånn er du: Atle Antonsen 17. February 2019
  • Sånn er du, Camilla Stoltenberg 10. February 2019
  • Sånn er du, Kristin Clemet 3. February 2019

Følg meg på Twitter:

Blogglisten

Blogglisten hits

Bloggurat

Populære norske blogger
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com