Noen erfaringer med Cabstone USB Billader

Noen dager byr på overraskelser. Som f.eks. den dagen jeg åpenbart dro en Voe og ble spurt om å omtale et produkt på bloggen min. Her er omtalen.

Det dumpet ned i postkassa mi (For alt jeg vet la postbudet den ned pent og forsiktig) ei pakke fra MyTrendyPhone – en liten, snerten og hvit billader.

Boksen
Cabstone USB Billader før pakka ble åpnet

Noe som har frustrert meg enormt med emballasjen til dingser den siste tida, er at man må ha hammer, meisel og Bibel for å åpne dem. Tjukk og hard skal plasten være. Men pakka som dingsen kom i var rett og slett bare å åpne, så fikk man tilgang til herligheten.

Timsinbil
Cabstone USB Billader plugget i partners bil på vei til salgsmøte

OK, de hadde juksa litt. De visste at jeg hadde iPhone. Det de nok ikke var fullt så klar over er at jeg ikke har bil. Så hvordan overlever man som konsulent uten bil? Jo, man sitter på. Og er man mye i møter til og fra, da går batteriet. Men når man sitter på, da har man tilgang til billader. Hvis man kjenner den man sitter på med passe godt.

Dingsen er liten og fin, den går lett i lomma, og det fulgte med en ordentlig solid USB-til-iPhone-kabel. En solid og fleksibel sak. Andre billadere har ofte enten en billig kabel, eller en som er i mer solid materiale og vanskeligere å bøye rundt ting. Denne likte vi.

IMG 1190
Plugger i støpsler. Den fra Apple (nr. 2 fra venstre) er laget riktig. Cabstone USB Billader helt til høyre.

Dingsen kommer med en liten plugg til å stikke i sigarettenneren i bilen (det heter vel ikke det lenger?). Det følger også med en plugg til å stikke i en vanlig stikkontakt. Problemet med den er illustrert i enda et bilde: En plugg skal ikke være så stor at den tar plass for andre plugger. Denne er akkurat på grensa. Som vist på illustrasjonen er Apple de eneste som gjør dette riktig i det aktuelle tilfellet: Trenger man noe ekstra i ei strømforsyning baker man det ikke inn i pluggen.

Untitled 4
Slik skal det gjøres dersom elektronikk truer med å gjøre pluggen for stor.

Alt i alt er vi såre fornøyd. Billaderen er lett, solid, koster nesten ingenting (143 kroner) og er et kjærkomment tilskudd til slitet med å sørge for at mobilen er ladet og operativ. Men en dings å bli ekstatisk over er den ikke – den er der og gjør jobben sin og slik er det med den saken.

PS Det jeg virkelig trenger er et shell til iPhone med innebygget batteri.