Grendel evidensbasert psykologi presenterer sine medarbeidere – i dag: HMS-sjefen

Bianca Bianca er vår utmerkede HMS-arbeider. Hun er noe så fornemt som en cavalier king charles spaniel. Hun har vært involvert i driften i flere år.

Det har ikke bare vært en dans på roser for Bianca. I løpet av det siste året har hun hatt E.coli-infeksjon, blitt nesten revet i hjel av en schäfer (det TV2s dyktige oversettere liker å kalle «tysk fårehund» og som vi her i huset bare kaller «fillebikkjer»), falsk graviditet, livmorhalsbetennelse, kreft, tannkjøttbetennelse, og ymist anna. Vi antar hun sitter oppe om natta og googler etter morsomme diagnoser.

Bianca liker alle former for mosjon. Dette omfatter men begrenser seg ikke til å rulle i snøen, sove mange timer i strekk, og å bjeffe på høye menn, helst med hodebekledning.

Hun er veldig opptatt av både fysisk og mental helse, naturligvis. Det er viktig at medarbeiderne har mulighet til atspredelse. Samtidig som hun passer trofast på at alle gjør det som skal bli gjort, er det også viktig med pauser, da særlig mat- og turpauser. Her demonstrerer Bianca stolt fram siste anskaffelse fra HMS’s side: Wii Fit Balance Pad.

Det skal vel ikke stikkes under stol at Biancas prioriteringer sjelden er på det rent byråkratiske planet: Lovverket betrakter hun slik at det er til for å følges bare der sunn fornuft alene ikke kan avgjøre. Det er ingen vits i å kunne det når man har Google. Lang erfaring kan meget vel veie opp for manglende kompetanse, og hvem trenger vel alskens reguleringer når man arbeider under tilsyn av verdens søteste hund?